Rabu, 18 Desember 2013

cara memutihkan kulit ketiak dengan tawas

cara memutihkan kulit ketiak dengan tawas frA probléma az, kiderült, hogy egy fekete hónalj nem triviális. Fekete hónalj nagymértékben csökkenti a bizalmat, akkor is, ha tárolja a hüvely .

Egyes emberek , fekete hónalj fogfehérítő kezeléseket a szalonban elég drága , így próbálja a különböző alternatív módon. Sajnos , nem egészen tudja, hogy biztonságos , különösen most, hogy a sok krém Abal Abal okozó veszélyes mellékhatásokat mind a szépség és az egészség .

Valójában , kezelésére és fehéríti sötét hónalj lehet tenni a különböző természetes anyagok , mint például az öt következő anyagok:

Scrub citrom

Fruit termesztett citrom könnyen és gyorsan gyümölcsöt . A C-vitamin tartalma magas, és hasznos , mint a természetes fehérítő. Skin fogfehérítés hatékonysága elismerten biztonságos és megőrizni a bőr friss .

Fehéríti a hónalj , egyszerűen dörzsölje a hónalj citromos mindennapi használatra . Amellett, hogy a fogfehérítés, citrom is segít megtisztítani a többi elhalt hámsejteket , és teszi a test egyre illatos.

kurkuma bozót

Kurkuma ősidők óta volt a titka, szépség, a lánya Indonéziában. Erőteljes fogfehérítés bőr, kurkuma is fel lehet használni, mint a bozót sötét hónalj .

Egyszerűen vásárolni kurkuma por és alkalmazni a hónalj területén . Hagyjuk állni néhány percig , majd öblítse . Kell tenni minden nap egy természetes kezelés, amely segít leküzdeni a testszagot .

Joghurt és citromlé

Keverjük sima joghurtot néhány csepp citromlé . Akkor kell alkalmazni a bozót , és hagyjuk állni 10 percig .

Öblítsük le hideg vízzel , és kap fehérebb, a hónalj , ha kész rendszeresen, minden héten.

uborka

Amellett, hogy frissítő uborka bőre , akkor is segít eltávolítani a foltokat a bőrön . Most , hogy felszámolja a fekete hónalj , akkor maskerkan uborka püré a hónaljban . Hagyja hatni 10-15 percig, majd öblítsük le meleg vízzel . Tedd meg 2-3 alkalommal hetente kielégítő eredményt .

Scrub burgonya

Amellett, hogy az uborka, burgonya leküzdeni túl erős fekete folt a bőrön. Meg lehet összetörni a burgonyát , majd alkalmazza azt a maszkot a hónaljban . Végezze el minden előtt, zuhanyozás , hogy az eredmény kielégítő .

A természetes anyagok nem sok előnye van. Alkalmazva rendszeresen érvényre juttatja bizonyos mértékig. Gyönyörű , nem feltétlenül drága, ugye ?

Tidak ada komentar:

Posting Komentar