Rabu, 18 Desember 2013

khasiat buah naga wikipedia

khasiat buah naga wikipedia csselvom anlægget nu er let fundet, namuk ikke mange mennesker, der forstår i dybden de egenskaber, skjult bag dragen frugt.

Formen er forskellig fra andre frugter, så fremhæve træk ved de fulde fordele af denne frugt. I løbet af sin udvikling, tilstedeværelsen af ​​dragen frugt også ofte indridset række andre roller.

Gammel kinesisk samfund anser dragon frugt er mere end bare frugt med en række fordele. Frugt med hud, der ligner en stor slange skalaer er ofte en følgesvend af to statuer på alterbordet tilbud. Hver Lunar nytår festlighederne denne frugt er også præsenteret, og blev en af ​​de krævede præsentation, fordi det menes at bringe lykke.

Men i sit hjemland Mexico, dragon frugt, der betragtes som det ene øje. Kun når bragt til Vietnam, begyndte dragon frugt plante skal dyrkes ekstensivt, før endelig at udvikle sig til det sydøstasiatiske land.

I Vietnam dragon frugt kaldes ofte Thanh Lang eller klog dragon mens det kinesiske folk kalder Feuy Long Kwa. I områder i Mexico, dragon frugt kommer med titlen Pitahaya.

Dragon frugt selv har en lys hud farve, hud er ikke glat, men dækket med skæl, der lignede en stor slange eller drage. Indholdet af frugten er hvid, rød eller lilla med et drys af sorte frø. Texture det som sød basilikum smag ligesom kiwi frugt.

Agricultural Research Agency for Republikken Indonesien erklærede, at dragen frugt kan sænke kolesterol, blodsukker balance, nyrefunktion og styrker knogler, og forbedrer arbejdsmiljøet af hjernen. De fytokemiske stoffer i disse frugter kan reducere risikoen for kræft.

Drage frugt er også meget godt for kredsløbet. Frugten er meget effektive til at reducere følelsesmæssig stress og neutralisere toksiner i blodet. Dragen frugt indeholder 80 procent vand, C-vitamin, fibre, calcium, jern og phosphor er nyttige til at overvinde højt blodtryk.

Indholdet samt dragen frugt nåede 0,7-0,9 gram i hvert gram er også meget nyttig i fordøjelsessystemet og sænker kolesteroltallet. Hvis du vil undgå de forskellige sygdomme, er der ingen skade, hvis du spiser en dragon frugt fra nu.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar