Kamis, 30 Januari 2014

khasiat daun sirih hijau untuk jerawat

khasiat daun sirih hijau untuk jerawat У претходном чланку , даме су научили различите садржаје у Бетел листа и неколико предности . Предности бетел листа даме не само да , постоји неколико других предности Бетел листа јештета ако пропустите .

Од ленсаиндонесиа.цом , поменуо да је садржај антисептик у Бетел листа прокуване воде није само корисна за чишћење подручја усне дупље , али не и најмање важно ,садржај је такође добар антисептик за одржавање здраве женске органе .

Даме прилично кувати 7-10 бетел лишће и користе прокувану воду да опере своје женске органе како би се избегао широк спектар бактерија и мириса .

Не само то, кувана вода Бетел лишће , посебно црвено бетел ефикасна за дијабетес , снижавање шећера у крви , гихт , хепатитиса , и друге болести ин

Црвена бетел не само користан каоантисептик и лекове за болести у тешким , чак и мале болести попут кашља такође може решити са бетел лишће .

Од анцаран.цом , изјавио је даначин да се овај лек из Бетел листа је следећа :

припремити 15 комада свежег Бетел лист , свеже Готу Кола 10 листова, 10 листова свежег циплукан и мед по укусу .

Како направити врло лако , цукуо кувањем све лишће са 5 чаше воде док преосталих 2 шоље кључале воде колико . Онда пре него што пије , помешати са медом по укусу .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar