Jumat, 31 Januari 2014

manfaat daun sirih untuk obat batuk yang benar

manfaat daun sirih untuk obat batuk yang benar Rakovina je nyní uznáván jako jeden z smrtelných chorob po celém světě . Ve skutečnosti ,druhou nejčastější příčinou úmrtí po onemocnění srdce je onemocnění rakovinou děložního čípku .

V Indonésii , rakovina děložního čípku je údajně 20 až 24 nových případů každý den . Rakovina děložního čípku , nebo rakovina děložního čípku jezhoubný nádor, který roste v krku ( cervikální ) .

Rakovina délka života je zjištěno a léčeno v první fázi je 70-75 procent , ve druhé etapě je 60 procent , ve třetí etapě žít 25 procent , a ve fázi čtyři pacienti čekal, že přežije i tvrdší .

Léčba rakoviny je rozdělena na tři způsoby, které radiační terapii , chirurgický zákrok , a chemoterapie . Vedlejší účinky léčby rakoviny jsou různé , od vypadávání vlasů , závrať , nevolnost , snížená schopnost obrany těla k smrti .

Různé vedlejší účinky léčby rakoviny průlom způsob, jak podpořit léčbu s vysokou účinností a minimálními vedlejšími účinky . Jeden z jeho úsilí o rozvoj bylinných z rostlin, které obsahují látky proti rakovině .

No, jeden z rostlin, které má potenciál jako protinádorových červená betel ( Piper crocatum ) . Z výzkumu Abrams ( 2009) , je známo, žeethanol extrakt z červené betel list může inhibovat proliferaci buněk rakoviny prsu ( T47D ) .

Odlet z tam , Dhian Milost Svatý Purnama a jeho kolegové z Ústavu biochemie , Fakulta matematiky a přírodních věd , Bogor zemědělské univerzity ( IPB - MIPA ) se pokusil otestovat sloučeniny v červené betel proti karcinomu děložního čípku buněk ( HeLa ) .

" Snažili jsme se porovnat flavonoidů sloučeniny ( sloučeniny věřil k inhibici růstu nádorových buněk ), vytvořené zvody extrakt a ethanol extrakt z červené betel listy 30 procent inhibovat růst rakoviny děložního čípku buněk , " řekl vedoucí výzkumník , Dhian , v písemném prohlášení k Okezone Neděle ( 12/18/2013 ) .

Výzkum zahrnoval v kreativitě Program Student ( PKM ) je 30 procent etanolu výtažky z červené s betel listí výnosu a celkových flavonoidů úrovni vyšší, než je vodní extrakt z červené betel list . To je proto, že ethanol je schopna přilákat více biologickou aktivitu sloučenin obsažených v červené betel list .

Nicméně,počet predikované molekulové hmotnosti jako flavonoidů v extraktech více vody, než ethanol extraktu 30 procent . Protinádorová aktivita má největší inhibici nalezen v 30 procent etanolu extraktu .

" Došli jsme k závěru , že nejlepší extrakty , které mohou inhibovat růst nádorových buněk je 30 procent etanolu extrakt z červené betel list . Nicméně je ještě třeba udělat , aby bylo možné získat další čištění čistých sloučenin, které fungují jako protinádorové červenou betel list , " dodal .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar