Jumat, 31 Januari 2014

manfaat daun sirih untuk obat batuk mudah

manfaat daun sirih untuk obat batuk mudah Ο καρκίνος είναι τώρα αναγνωρίζεται ως μία από τις θανατηφόρες ασθένειες σε όλο τον κόσμο . Στην πραγματικότητα , η δεύτερη κύρια αιτία θανάτου μετά από καρδιακή νόσος είναι μια ασθένεια του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

Στην Ινδονησία , ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας φέρεται να είναι 20-24 νέες περιπτώσεις κάθε μέρα. Ο καρκίνος του τραχήλου ή του καρκίνου του τραχήλου είναι ένας κακοήθης όγκος που αναπτύσσεται στον αυχένα (αυχενικό ) .

Το προσδόκιμο ζωής του καρκίνου εντοπίζεται και αντιμετωπίζεται σε πρώτο στάδιο είναι 70-75 τοις εκατό , σε δεύτερη φάση είναι 60 τοις εκατό , κατά το τρίτο στάδιο ζωντανά 25 τοις εκατό , και το στάδιο των τεσσάρων ασθενών που αναμένεται να επιβιώσουν ακόμα πιο δύσκολο.

Θεραπεία του καρκίνου χωρίζεται σε τρεις τρόπους ότι η θεραπεία με ακτινοβολία , χειρουργική επέμβαση, και χημειοθεραπεία. Οι παρενέργειες της θεραπείας του καρκίνου ποικίλλει , που κυμαίνονται από την απώλεια μαλλιών, ζάλη, ναυτία, μειωμένη ικανότητα άμυνας του οργανισμού σε θάνατο .

Διάφορες παρενέργειες της θεραπείας του καρκίνου παροξυσμικού τρόπος για να ενθαρρυνθεί θεραπεία με υψηλή αποτελεσματικότητα και ελάχιστες παρενέργειες. Μία από τις προσπάθειές της για την ανάπτυξη βότανα από τα φυτά που περιέχουν αντικαρκινικές ενώσεις .

Λοιπόν , ένα από τα φυτά που έχει δυνατότητες, όπως η αντικαρκινική είναι κόκκινο ινδοκάρυδο ( Piper crocatum ) . Από την έρευνα Abrams ( 2009 ) είναι γνωστό, ότι το εκχύλισμα του κόκκινου αιθανόλης betel φύλλα μπορούν να αναστείλουν τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων του μαστού ( T47D ) .

Αναχωρούν από εκεί , Dhian Γκρέις Ιερά Purnama και οι συνεργάτες του από το Τμήμα Βιοχημείας , Τμήμα Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών , Bogor Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ( IPB - MIPA ) προσπάθησε να δοκιμάσει την ένωση στο κόκκινο ινδοκάρυδο κατά του τραχήλου της μήτρας τα καρκινικά κύτταρα ( HeLa ) .

«Προσπαθήσαμε να συγκρίνουν τα φλαβονοειδή ( ενώσεις πιστεύεται ότι αναστέλλουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων ) που προέρχονται από το εκχύλισμα του νερού και αιθανόλης εκχύλισμα από κόκκινο ινδοκάρυδο αφήνει 30 τοις εκατό να αναστέλλουν την ανάπτυξη του καρκίνου του τραχήλου κύτταρα », δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας , Dhian , σε γραπτή δήλωσή του προς Okezone Τετάρτη ( 12/18/2013 ) .

Η έρευνα περιελάμβανε τη δημιουργικότητα Πρόγραμμα Μαθητών ( ΔΠΓ ) είναι 30 τοις εκατό αιθανόλη αποσπάσματα του κόκκινου με απόδοση betel φύλλα και συνολικά επίπεδα φλαβονοειδών είναι μεγαλύτερη από το υδατικό εκχύλισμα του κόκκινου betel φύλλα . Αυτό είναι επειδή η αιθανόλη είναι σε θέση να προσελκύσει περισσότερους βιοδραστικότητα των ενώσεων που περιέχονται στα κόκκινα φύλλα ινδοκάρυδο .

Ωστόσο, ο αριθμός των προβλεπόμενο μοριακό βάρος , όπως τα φλαβονοειδή στα εκχυλίσματα περισσότερο νερό από ό, τι αιθανόλης εκχυλίσματος 30 τοις εκατό. Αντικαρκινική δράση έχει μεγαλύτερη αναστολή βρίσκονται στο εκχύλισμα αιθανόλης 30 τοις εκατό .

«Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τα καλύτερα αποσπάσματα που μπορούν να εμποδίσουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων είναι εκχύλισμα αιθανόλη 30 τοις εκατό των κόκκινα φύλλα betel . Ωστόσο, πρέπει ακόμη να γίνουν προκειμένου να επιτευχθεί περαιτέρω καθαρισμό των καθαρών ενώσεων που λειτουργούν ως αντικαρκινικά κόκκινα φύλλα betel ", πρόσθεσε .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar