Kamis, 27 Februari 2014

benefits of lemon oil for hair

benefits of lemon oil for hair Limon meyve narenciye farklıdır . Aynı aileden türetilen , ancak limon genellikle ülser ve mide ağrısı tetikleyici olan insanlar için daha kolay olmasına rağmen.

Limon daha oval şekli , kalın bir deri ve bir içki formu parçalara sıkılmış veya karışık genel olarak tüketilebilir. Limon özellikle C vitamini vücudun ihtiyaç duyduğu besin sunar

Biz nehalt diyelim faydasını görürsünüzsabah bir kahvaltı menüsü olarak bir limon yeme eğer :

Vücudun bağışıklık artırılması

Learni.st alıntı , bu limonvücudunbağışıklık fonksiyonunu artırmak olduğunu söyledi . Bu bağlamda önemli bir rol oynamaktadır antioksidanlardır. O solunum yolu enfeksiyonlarıriskini azaltmaya yardımcı olabilir , inflamasyon iyileşmek yanı sıra, antibakteriyel olur .

Eğer sorunlar nefes yaşıyorsanız , o zaman limon iyi almak için tüketilmesi gereken en uygun olanıdır .

Vücutta alkalin doğasını verilmesi

Limon ekşi , ancak mide asidi yükselir yapmaz böylece alkali özelliklere sahip olsa .

Sindirim sorunlarını tedavi

Limon aslında hazımsızlık tedavisinde yardımcı olabilir. Geleneksel olarak inanılan , karaciğer sorunları , mide hastalıkları , ülser ve diğer sindirim sorunları tedavisindelimon suyu etkinlik.

C vitaminiiçeriği Helicobacter pilon denilen bakterilerin neden olduğu hastalıkları önlemeye yardımcı olabilir .

cildi aydınlatın

Kirliliği ve UV ışınlarına maruz kalma toksinlerin neden olduğuserbest radikalleri üstesinden gelebilen limon Antioksidanlar UV A ışınları ve B. deyüzünde kaş çatma çizgileri azaltarak , erken yaşlanmayı önler .

Cilde uygulanan ,limonyüzünü aydınlatmak veyüzünde koyu lekeler solmaya olabilir .

Yardım kür

Daha sonra yemek bu limonu yapmak zorunda , hasta oldu ve hızlı bir şekilde kurtarmak istemişti . Beslenme yardım dış ve iç hem şifa yara hızlandırmak . Inflamasyonu önlemek , besinlerin daha iyi emilmesini sağlar , stresi önlemek ve daha hızlı yaraları iyileştirmeye yardımcı olur .

Her zaman geleneksel pazarlarda satılan değil de, bir mağaza veya süpermarket meyve satın alabilirsiniz . Fiyatları oldukça pahalı olabilir , ama pek çok faydaları varsa , tabii , hiçbir kaybı satın var .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar