Senin, 17 Februari 2014

manfaat jahe merah buat kesehatan

manfaat jahe merah buat kesehatan Ingver on üks taim, mis on kasulik mitte ainult toidu maitseained, aga ka ravimtaime , mis on efektiivsed ka ületada erinevaid haigusi . Üks tüüp on populaarne ingver punane ingver .

Nagu tsiteeris leht jahemerah.org , sealhulgas punane ingveringver pere taimede, must koosolekul , kurkum, kencur ja galangal .

Red ingver taimede ingver kujuline peaaegu sama nagu tavaliselt, taime kõrgus on 30 cm kuni 1 meeter ; lehtede pikkus 15-23 mm , 8-15 mm laiuse lehega ; rootsuga 2-4 mm pikk ja kohev . Mis eristab seda tavalisest ingver risoomid on punakas , kui lõigata .

Lehelt iptek.net.id mainis, et punane ingver väikseimate seas muud liiki ingver . Ginger saab ainult koristatud , kui ta on vana .

Red ingver kipuvad kasvama hästi savimullad , liivane, liivane savi ja mulla laterik . Lisaks punane ingver õitseb troopikas ja subtropics , nii et ärge imestage, kui palju punane ingver leitud meie riigis.

Eriala punane ingver eeterlike õlide sisaldus on piisavalt suur, muu hulgas punane ingver , mis on umbes 2:58 kuni 2,72 protsenti. Eeterliku õli kogus sisupunane ingver ei ole alati sama , olenevalt vanusest ingver . Vanemingver , lenduvate õlide sisaldus

Tidak ada komentar:

Posting Komentar