Jumat, 02 Mei 2014

benefits of lemon water lauren conrad

benefits of lemon water lauren conrad Paljud tervise eksperdid soovitavad juua sooja veega sidrunimahla varsti pärast ärkamist . Kuigi see maitseb hapu , sidruni puu on toit, mis on leeliseline , mis suudab säilitada pH tasakaal organismis tuleb säilitada ja kaitsta tervist erinevate haiguste puhul. See on mingi muu põhjus, miks on soovitatav juua sooja sidruni veega hommikul .

1 . Tonic maksa
Praktikud toit kombineerides Erikar lebang ütles vesi sidrunimahlaga hommikul on väga hea , et säilitada maksa tervist. Pärast õhtul töö filtreerida toksiine keha ebatervislik toit ,maks vajab toonik säilitada oma funktsiooni. Hommik on parim aeg anda " kingitused " maksa, kuid veenduge, et te ei tohi süüa midagi 20 minutit enne või pärast joomist .

2 . Asendades vedelik elektrolüütide
Öösel,keha on kunstlikult umbes 6-7 tundi. Sellepärast me sageli tunne loid kui sa ärkad hommikul. Joogivesi ei piisa , pead asendada seevedel elektrolüüt. Selle asemel, et joomine villitud joogid, mis sisaldavad elektrolüüte , on tervemad kui sa sööd neid looduslikest allikatest . Eksperdid toitumine ja tervislikud eluviisid dr. Rahva L. Thoruan öelda , sidrunimahl annab efekti, nagu " elektriline " keha. Teekeha muutunud värske ja enam unine pärast ärkamist .

3 . Parandada vastupidavust Body
Tsitrusvilju , sealhulgas sidruni oma kõrge vitamiini C ja mängibolulist rolli säilitadakeha immuunsüsteemi . Lemon sisaldab ka antimikroobsete ainete distantseerinud Ja rünnaku viirus, mis põhjustab nohu ja gripp . Lisaks sisalduv askorbiinhapesidruni vesi aitab ka raua imendumist on suurendada vastupidavust .

4 . Säilitada Terve seedimine
Pektiin ,tüüp lahustuvaid kiudaineid leidub sidrunid aidata vähendada nälga ja teebkõhu end täis enam . Kiud sidrunid ka säilitada seedetrakti tervise vabanemiseks ained ningülejäänudtoiduained ei ole kasulikkeha läbimustuse .

5 . Energia tootmine
Enam pole vaja tarbida energiajoogid konteinerites , mis sisaldavad kunstlikke magusaineid , kunstlikke lõhna- ja säilitusaineid. On võimalus , et on loomulik ja tervislikumaks muuta oma re -mootoriga , st sidrunimahla . Lemon vesi aitab hüdraat ja hapniku ringlust kehas , nii tunnete uuenemine ja energiaga .

6 . Kiiruseületamise Metabolism
Nagu eelnevalt kirjeldatud ,sidrun aitab mürgitustaminemaksa jakulutused nende toksiinide kiirendab karasvapõletamisprotsessi samaaegselt . Teie organismi ainevahetust põletada kaloreid ja rasva isegi suurendada nii palju kui 33 protsenti benefits of lemon essential oil for skin.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar