Jumat, 30 Mei 2014

benefits of coconut oil on face and hair

benefits of coconut oil on face and hair Käyttämällä kookosöljy on ihana luonnollinen tapa tehdä hiukset ja ihon pehmeäksi, säteilevä ja terve. Koska kookosöljy on niin runsaasti ravinteita, se on käynnistettävä edistää karvatupet ja edistää yleistä terveyttä päänahan.

Miksi kookosöljy on parempi kuin hiukset seerumin? Käyttämällä kookosöljyä hiusten kasvua on vain yksi tapa, jolla tämä rehevillä öljy voi hyötyä hiukset. Ei vain se jättää hiukset kiiltävät ja kiiltävä, mutta lisäävät terveyden päänahan. Otetaanpa tarkemmin tämän hämmästyttävän moniajo luonnollinen öljy nähdä, miten se voi työskennellä sinulle.

Kookosöljy on erinomainen lisäys lisätä hiusten vahvuus ja elinvoimaa, ja siksi se ulkonäkö on kiiltävä ja ilmaiseksi tai lastaan ​​päistä ja vaurioita. Kosteuttavia ominaisuuksia kookosöljyä auttaa pitämään hiuksiin vahva, siis vähenemiseen mahdollisuuksia murtumia ja vaurioita, ja hiukset voivat pitenevät

Coconut Oil Hair Hoidot

Deep kunto
Liota hiukset kookosöljy yksi tunti, sitten shampoo ulos.

Fight Frizz
Laita hyvin pieni määrä kookosöljyä käsissäsi sitten hieroa yhteen, kunnes lämmin. Kevyesti tasoittaa lentää away.

Shampoo
1/4 cup kookosmaitoa, 1/3 cup nestemäistä Kastilia saippuaa, 1 tl manteli-tai oliiviöljyä, 10-20 tippaa eteeristä öljyä.

Rauhoittaa päänahan
Hiero pieni määrä kookosöljyä päänahan taistella hiutaleita tai ärsytystä benefits of coconut oil energy .

Paljon uusia merkkejä popping. Olen varma, että tulevaisuudessa, kookosöljy on juuri menossa yhä enemmän suosiota. Erityisesti ruoanlaitto on hyviä rasvoja.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar