Senin, 26 Mei 2014

cara efektif untuk mengecilkan betis

cara efektif untuk mengecilkan betis Bazı insanlar , özellikle kadınlar için bir sorun çok büyük bir buzağı var . Nedeniyle büyük bir buzağı nedeniyle bacağını azaltılmalıdır anlamda pecaya kadının kendine yapar sahip bir futbolcu gibi görünüyor.

Aslında büyük bir buzağı sahip birçok avantajı vardır . Outdoor aktiviteleri yaparken genellikle kaplı olduğundan genellikle büyük buzağıların daha beyaz görünmesini . Ağırlığını taşıyabilecek kadar güçlü , beyaz , büyük buzağılara ek olarak. Ancak, uygun kot tasarım için bir yol bulmak için , çok büyük genellikle ağır ve zor çünkü .

Çünkü buzağı harika görünüyorsun aşırı yağ mevduat veya büyük kasların neden olabilir . Bunun üstesinden gelmek için,buzağı bölgesinde yağ yakmak için egzersiz gayretli olmalıdır . Egzersize ek olarak, buzağı büyük büyümek kalmamak kaçınmalısınız bazı şeyler vardır . Burada doğal ve güvenli bir buzağı küçültmek için yapabileceğiniz bazı ipuçları vardır .

Topuk yılında fazla masraf kaçının
Topuk üzerinde aşırı yük vererek , elbette , büyük bir buzağı sizi yapabilirsiniz . Her zaman yürüme sırasındaayakbütün taban yerçekimivücudun merkezini dengelemek gerekir.

Pilates ve Yoga
Güçlendirilmesi ve daha yüksek bir duruş sağlayan , böylece kaslarını esnetmeye ve uzatmak için germe egzersizleri içerir pilates hareketi yaparak . Yaniayakşekli daha düzeyini ve ideal olduğubuzağıboyutunu bakmak . Yogakaslara daha rahat , iyileştirilmesi kan dolaşımınıetkisini vermek ve daha kolay , küçük bir buzağı almak için yapım , düzenlilik yardımcı olur iken.

Kardiyovasküler Egzersiz yeniden
Jogging gibi hafif egzersiz vurgu ve dayanıklılık yüzme öncelik etkili incik küçültmek ile. Ama koşmak hızlı veya sürat ve güç ve ayak hareketleri hız gerektiren diğer spor kaçının.

Bilek Hareketi Çemberi gerçekleştirin
Bir sandalyede dik oturuphile , sonraayak bileği ( ayak bileği ) saat yönündedönüş 6 kere sonra bir ayağınızı kaldırın. Bir saat yönünün tersine hareket ile hareket tekrarlayın. Sağ ve sol ayak arasındaki alternatif ,aynı hareketi yapın.

Egzersiz Buzağı basın yapıyor
Buzağılar daha sağlam görünmesi için soleus basın aracını kullanın . Gemide dik oturmak içinhile sonrauyluk pedleriüstünesekmesini yerleştirebilir mevcuttur . Yük ayarlandıktan sonra,topuk kaldıraraktutma yatakları yükseltmek .

Eliptik Trainer Kullanımı
Bu araç, yürüyüş için bir yedek olarak alternatif yapabilirsiniz . Yürüme gibihareket üretmek için kullanılanaraçlardiz üstünde bir kas kümesiçoğunlukla quadriseps tren için iyidir . Istediğinize göre buzağıların daha küçüksonuçları .

Bir bütün de eğer yağ yığını değil sadecebuzağı yalnız yapmalıyım olarak kilo kaybetmek nasıl . Mide bölgesinde hala yağ varsa dahası ,tat düşürebilir kollar , uyluk ve diğer vücut parçaları sadece kendinize inanarak . İyi şanslar !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar