Rabu, 07 Mei 2014

cara mengecilkan perut bawah setelah melahirkan

cara mengecilkan perut bawah setelah melahirkan Kuidas kahanebkõht , eriti alakõhus võib olla väga lihtne, kui teil keskenduda ja seda siiralt . Sest enamik inimesi , kes ei suuda kahanebkõht on need, kes teevad poole pool , distsiplineerimatu ja laisk . Seega sa pead tegema , on luua programm, mis te jätkate menerut Hinga sale kõht eesmärkide saavutamine .

Mitte ainult inimesed, kellel on kõht rasva , kes tahab ollailus kõht . On ka inimesi, kes juba on lame kõht , kuid tahavad veelsixpack kõht nii et seda saab parandada enesehinnangut. Kahaneb alakõhus , seal on mõned harjutused , mida saate proovida kodus , ilma et minna jõusaali . Mine vaataharjutusi kahaneb alakõhus allpool tsiteeritud duniafitnes.com

Esimene asi, mida peaks tegema, et koolitada alakõhu lihased onalgtasemel treenitud teadma seda . Siin on mõned põhilised liikumised teostada alakõhus .

Reverse Crunch

Seda harjutust tuleks tehalangus pink . Esimene samm, et kehtestada pingil , siis veenduge, et teie tagasi ei kaardunud . Pärast seda, liikumine aeglaselt tõstke oma põlvi poole oma rinnal tellivad alakõhu lihaseid. Eemalda oma suu ja korrata kuni mõned seda saab teha set.Latiha

Leg Jalutuskäigud

Teha jala käib , saab lamada selili , kuidkäsi veel tõmmatud all tuharad veenduda, et selg sirge . Seejärel tõstke mõlemad jalad nagu pildil kõverdumata põlve 90 kraadi korrus . Seejärel eemaldage üks jalg põrandale aeglaselt , kuid ei puuduta põrandat , kuni ainult paar tolli kõrgusele põrandast. Selle positsiooni säilitamiseks mitme minuti pärast ta toodi tagasi tippu jala 90 kraadi. Tee seda uuesti teisele jalale . Võite teha seda harjutust 8-10 korda nii jalad.
Alakõhu harjutusi on väga keeruline mitte ainult spetsialiseerunud kõht üksi , kuid samas ka jala tugevust. Võite kombineerida neid harjutusi koos südame harjutusi , et lisaks on võimalik teha rohkem lame kõht võib ka kaalus maksimaalselt. Õnne !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar