Kamis, 01 Mei 2014

side effects of lemon balm oil

side effects of lemon balm oil In aromatherapie Lemon essentiële olie heeft een breed scala van uitzonderlijke bruikbaarheid. Citroen roept beelden op van frisheid en netheid en zonneschijn en limonade .

Onderzoek uitgevoerd door Jean Valnet , MD , bleek dat de etherische oliën verdampen Lemo dat meningokokken bacteriën ( meningokokken ) kan doden in 15 minuten , tyfus bacteriën in een uur , Staphylococcus aureus in twee uur , en de bacteriën die ontsteking van de longen (pneumonie ) binnen drie uur .

Zelfs een oplossing van 0,2 % citroen essentiële olie kan difterie bacteriën doden in 20 minuten en zet de tbc- bacterie . Deze antiseptische eigenschappen duurt twintig dagen . Deze eigenschap is geschikt om ziektekiemen in de lucht te vernietigen in de kamer in het ziekenhuis , wachtkamers , en scholen . Het is vooral effectief onaangename geuren te neutraliseren op het lichaam van een patiënt die lijdt aan kanker .

Etherische oliën zijn citroen essentiële olie met een hoge trillingen , vergelijkbaar met de hoge fluittoon . Sandelhout bomen , in vergelijking, zoemende als bijen die stotteren . Etherische oliën met hoge vibraties bemoedigend, vooral voor iemand die psychologische kelelaham kan voelen .

Citroen geeft een gevoel van warmte en plezier te intellectueel. Hoewel dit citroen essentiële olie zowel fysiek als psychisch , deze olie stimuleert vele gedachten , het verbeteren van de concentratie en het vermogen om te onthouden .

Brain onderzoek naar de effecten parfum vond dat de etherische olie van citroen staat vooral de hippocampus . Universitaire onderzoekers in Japan gevonden dat bepaalde aroma's in een kantooromgeving die drastisch betere mentale nauwkeurigheid en concentratie verspreidt .

Etherische olie van citroen spread produceert 54 procent minder fouten . Wanneer de geur verspreid tijdens het testen , assessment toeneemt tot 50 procent . In een andere studie citroen etherische olie aangetoond dat deze stoffen antidepressieve effecten .

Een Mie University studie in 1995 bleek dat citrus geuren verbetering van de immuniteit , te induceren ontspanning , en verminderde depressie. Etherische olie van citroen is een immuun stimulant. Deze stof verhoogt de witte bloedcellen , verbetert de microcirculatie en is antiseptisch stoffen .

Citroen essentiële olie bestaat uit 68 procent d - limoneen , een krachtige antioxidant . Lemon heeft een ORAC ( Oxygen Radical Absorption Capacity / Oxygen Radical Absorption Capacity ) is ongeveer 6619 ( TE / L ) . Eenheid TE / L wordt uitgedrukt in micromol per liter Trolox . D - limoneen uitgebreid bestudeerd op zijn vermogen tumorgroei bestrijden dan 50 klinische studies  benefits of lemon water at night.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar