Sabtu, 03 Mei 2014

cara mudah mengecilkan perut tanpa olahraga

cara mudah mengecilkan perut tanpa olahraga Kuidas kahanebkõht ilma harjutus , mida saate teha nii, et vältida teatud toite, mis võivad põhjustada suurenenud kõht paisunud ja ka teatud toidud, mis suudab toime tullalaienenud kõhuga.

Nagu ka kehakaalu, et oleks võimalik saadaideaalne sale kõht ei vaja aega, jõudu ja kannatlikkust. Aga tehesväike muutus toitumine , siis saab teha suuri muudatusi nii, et kõht vaadata õhem ja õhem . Ei saa oodata , et proovida ? Mine vaata läbivaatamise täielikult alla .

Kui toiduainete tarbimine
Tarbimine tervislikku toitu
Dieet ei tähenda, et sa ei söö üldse, sa lihtsalt pead sööma 5-6 korda, kuid väikeste kogustena . Ei söö ja nälga siis koguneb rohkem rasva ja kiiremini . Lisaks sellele, kui te ei söö üldse, siis organismi ainevahetus on häiritud . Kiirendada organismi ainevahetust , pead tarbima tervislik toitumine rikas valkude , head rasvad ja liitsüsivesikuid .

Oma valgu tarbimine võib sisaldada liblikõielisi nagu herned , sojaoad, mandlid , sarapuupähklid ja kreeka pähklid , leidub ka loomset valku , näiteks piima või madala rasvasisaldusega jogurt , kana , muna, ja tailiha ja rikkad valgu allikas, mis on ka tervislikke rasvu nagu kala.

Nagu allikas tervislikke rasvu , saad seda oliiviõli , linaseemneõli , päevalilleõli ja avokaado .

Suheallikas süsivesikuid , dieedi tarbimise nagu pruun riis, täistera või puuvilja nagu viinamarjad , maasikad , õunad ja rohelised köögiviljad nagu spinat , ja teised.

Vali tervislike jookide
Tervislikud joogid nagu jogurt , puuviljamahlad , köögiviljamahlad ja madala rasvasisaldusega piima . Sest seal on mitu joogid, mis sisaldavad piisavalt kõrge kaloreid nagu karastusjoogid, siirup või alkoholi saavad kõhu rohkem laienenud .

Veejoomis piisab
Vesitäidab keha hõlbustadaseedesüsteemi ja ainevahetuse samuti soodustada paremat toitainete imendumist . Seega piisab keha mineraalvesi on väga oluline tarbida kaheksa klaasi mineraalvett päevas .

Toit vältida
Toores toit ja suured portsjonid
Raw toidu ning suure osa oma seedetrakti võib laienedavolüümi . Toitained saadud pool tassi keedetud porgandid on võrdne ühe tassi toores porgand . Seetõttuköögiviljade tarbimist , mis on valmistatud , et rahuldada toitumisvajadustele .

Toit kõrge naatriumi
Tavaliselt naatriumi või soola võivürtsi tihtipeale töödeldud toidud . Naatrium on omadusi, mis võib meelitada vett. Vältida tarbivad naatriumi kõrgem kui tavaliselt koguses , kui see ei saa sind päästa rohkem vedelikku võib tekitada tundeid letargia , keha välja rohkem paistes ja liigne vesi kaal .

närimiskumm
Tuleb välja, etsagedased närimiskummi teha kalaienenud kõht. Seda seetõttupalju neelata õhk ja kinniseedetraktistulemusena närimiskummi . Kogunenud õhk võib põhjustada surve ja kõhupuhitus suur.

Väldi rämpstoitu
Kiirtoit , šokolaadi ja suupisteid nagu krõpsud jms puudub toiteväärtus üldse. Aga neid vältida toiduaineid , sest see võib muuta teie magu rohkem ülespuhutud . Switch tarbida rohkem täisväärtusliku toidu keha.

Kohe teen elustiili muutused , et vältida mõningaid dieet võib viia üha laienenud mao ja asendada see mõne dieedi eelpool soovitatud . Õnne !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar