Selasa, 11 Maret 2014

benefits of lemongrass tea for skin

benefits of lemongrass tea for skin Ceaiul este o bautura care este atât de familiar și de mult a cererii în regiunea Asiei și în special în Asia de Sud-Est . În Indonezia consumul de ceai a făcut în fiecare zi , spre deosebire de pe teritoriul european al consumului de ceai se face de obicei numai atunci când există o sărbătoare specială , consumul de ceai are multe beneficii , ceaiul este o bautura sanatoasa , deoarece implică , evident, foarte bun pentru organism .

În acest timp, mulți oameni folosesc adesea de ceai verde ca o băutură de sănătate . Se pare că , pe baza cercetărilor efectuate de experți , beneficiile de ceai verde de sănătate este verde banyak.Teh contine antioxidanti care pot rezista otrava care va intra în corpurile noastre . Ceaiul verde contine , de asemenea, vitamina E si vitamina C sunt benefice pentru a consolida sistemul imunitar , pielea sănătoasă , și părul sănătos .

Ceaiul verde contine compusi polifenolici , care sunt foarte mult să acționeze ca protectie impotriva cancerului . Polifenolii sunt clasificate într- un antioxidant foarte puternic . Acești compuși vor neutraliza radicalii liberi care cauzeaza cancer .

Radicalii liberi în sine se formează în mod natural înorganism . Aceste molecule pot deteriora celulele umane . Oamenii suspectează că aceasta este una dintre cauzele moleculare de cancer, inclusiv diferite tipuri de alte boli cum ar fi bolile de inima si de imbatranire .

Miwon Lemon Tea este o pulbere de băutură instant , un amestec de extract de ceai , lamaie si vitamina C , care va creste rezistenta , fără a pierde se bucura de ceai în sine .


Fresh Lemon Tea bauturi Miwon umplut cu cea mai buna aroma de ceai , cu un amestec de lamaie proaspat si bogat in vitamina C.

Necesitatea de a stimula poțiuni de sănătate în timpul vreme rece ca acum ? Ceai de plante următor vă pot ajuta .

Bea o ceasca de ceai de plante poate calma , calma greață și balonare , precum si alte afectiuni comune . Vrei să-l încercați ? Următoarele referințe ceai de plante care pot fi încercat , ca revizuite Besthealthmag .

ceai de ghimbir

În plus, pentru a face digestia mai lin , ghimbir benefic pentru umezi greață, vărsături sau dureri abdominale din cauza unei mahmureala . Face ceai de ghimbir proaspăt de fierbere ghimbir în primul rând pe aragaz timp de 10-15 minute . Adauga proaspat de lamaie si miere pentru a face masa lor mai delicioase .

Ceai de lamaie balsam

Roinita ajută la îmbunătățirea de concentrare și de a face somn mai profund acest lucru. Aceasta planta poate face un ceai rece revigorant mai ales atunci când este adăugată de lamaie sau sirop .

ceai de papadie

Acest ceai ajuta la regerenerasi și funcția ficatului și ajută la producerea de bila , care ajuta la procesul de digestie mai lin .

ceai de măceșe

Măceșe este o plantă și trandafir a fi una dintre cele mai bune surse de vitamina C, ceea ce este important pentrusistemul imunitar , pielii și țesutului sănătos .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar