Sabtu, 01 Maret 2014

contoh surat lamaran kerja ke bank

contoh surat lamaran kerja ke bank Pritožbe in preiskave prijateljev moramo reči , da tisti, ki se ukvarjajo neposredno z izvajanjem registracijo employess . V tem času smo lahko vas obvestim , da je tako veliko , ki se prijavijo na spletni tem saat2 tako težko priti v mesto .

Upamo, da se te omejitve mogoče obravnavati z vpletenimi stranmi , tako da za moje prijatelje , ki ne želijo , da se registrirajo na spletu , da bi dobili omejitev.

Ena stvar, moramo opozoriti, da v primeru, kot je ta , ne izključuje prisotnost strank , ki uporabljajo stanje izkoristiti . Zato ne bi smeli zaupati , če so tisti, ki ponujajo obljubo ali karkoli v zvezi z registracijo javnega uslužbenca .

To je dobro , polni naslov, vključno s telefonskimi številkami se ne objavljajo javno na tem forumu , da bi se izognili stvari, ki jih ne želite .

Se uporablja za ministra Ministrstva za pravo in človekove pravice Republiko Indonezijo , da bi lahko , da bi me sprejeli kot kandidata za javne uslužbence ( CPNS ) na ozemlju Republike Indonezije .
Kot nadomestilo za ministra za pravo in ministrstva za človekove pravice z njo I priloženo nekaj zahtev , kot sledi:
Kopija Zadnje diplomo visoke šole 1.Foto legalizirana
Izvod potrdila 2.Foto računalnika
3.Foto Kopiraj ID : 1 list
4.Foto Kopija rojstnega lista : 1 list
Pripombe policija potrdila kopija 5.Foto : 1lembar
6.Foto Kopija Family Card: 1 list
Kopirajte 7.Foto rumeni karton : 1 list
8.Pas barvne fotografije 3X4 : 2 kosa

Zato sem se predložijo peticijo za ministra za pravosodje in ministrstva za človekove pravice . Za vašo pozornost in obravnavo , bi se rad zahvalil gospod

Tidak ada komentar:

Posting Komentar