Jumat, 21 Maret 2014

manfaat creambath alpukat

manfaat creambath alpukat Предности авокада воћа је без сумње у превазилажењу разних здравствених проблема , јер многе студије које доказују да постојимного садржаја у авокада воћа је добра за тело .

Не само добра за здравље само , авокадо се такође често користи за козметичке третмане , од маске , да буде више нежан нега косе , нега коже тела да буду здрави и светао . Није ни чудо што сада многи произвођачи козметичких производа који користе авокадо као сировинске производње а .

 Зашто авокадо је веома добро за тело ? Не може бити одвојена од садржаја у хранљивих материја и хранљивих састојака садржане у њој . Авокадо калорија , протеина , масти , угљених хидрата , калцијум , фосфор , гвожђе , витамин А, витамин Б1 , витамин Ц , вода и влакна . Па шта су здравствене предности авокада воћа ? Иди види пуну прегледследеће :

    Авокадо може да спречи ризик од можданог удара . Авокадо садржи фолну киселину која би потенцијално могла да спречи ризик од можданог удара . Начин је лако , једноставно једите један авокадо свакодневно .
    Може авокадо , енангкал слободне радикале , јер тамо ландунган витамин Е , Ц атупун флавоноиди . Слободни радикали суглавни узрок рака . Дакле нема штете у редовно једе авокадо да се одржи здраво тело .
    За одржавање здраве очи . Менгандунган авокадо витаминакоји игра важну улогу у заштити очи од катаракте и макуларне дегенерације .
    Авокадо се одржава здравље срца . Висок ниво фолне киселине у авокадо ће задржати срце здраво . У једној шољи авокада постоје око 23 % од укупног фолне киселине потребне по телу .
    Авокадо може да се носи са благим горушице . Да би се превазишла улкуса , можете конзумирати екстракт семена авокада .
    Може да спречи рак простате . Једињења садржане у авокаду може тражити настајању ћелије рака , а затим га уништи без оштећења других ћелија здравље .
    Може помоћи нижи холестерол . Садржај бета - ситостерол која је прилично висока , ова једињења су показали да су ефикасна у снижавању нивоа холестерола .

Као и користи од змаја воћа , да би могли да дођете до максимално авокадо можете конзумирати на редовној основи да сесвеже сок ​​пиће направити или конзумирају директно . Срећно !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar