Senin, 17 Maret 2014

manfaat dan kegunaan daun katuk

manfaat dan kegunaan daun katuk Ieguvumi no kanēļa lapas ir vairāk populārs gluda pienu zīdīšanas , betfaktiskā efektivitāte kanēļa lapas ir ne tikai tas . Ir daudzas priekšrocības , un dažas priekšrocības, ko varat saņemt no augu, kas parasti tiek izmantots kā dekoratīvais augs ir žogs .

Kanēlis lapu dārzeņi ir ļoti svaigs skaidri jānorāda , piemēram, spināti un dažiem citiem dārzeņiem . Parasti vārīti ar skvošs katuk Roan , aromatizēta ar sagrieztu sarkano sīpolu un baltā un dažādu citu garšvielu . Pasniedz ar pikanto garneļu pastas mērci ir pārliecināts, kaizvēlni , kas piemērots, lai ēst dienas laikā .

 Aiz visu šo kanēlis lapu svaigumu , izrādās, ir daudz barības vielu , ka mēs varam iegūt . Starp tiem ir kalorijas , olbaltumvielas , ogļhidrāti , dzelzs ,vitamīnu , B1 vitamīna un C vitamīna Turklāt kandunagn bagāts ar olbaltumvielām , tauki , vitamīni un minerālvielas , kanēli lapas satur arī miecvielas, saponīni , flavonoīdi un alkaloīdi papaverīns tik ļoti iespējams izmantot kā dabas ārstēšanu . Kā citēts no m.vemale.com , šeit ir daži ieguvumi veselībai kanēļa lapām .

Izlīdzināt pienu
Mātēm, kuras baro bērnu ar krūti , lai netraucētu pienu jūs varat patērēt kanēļa lapiņu seskuiterna skābes savienojumi , kas satur saturu un citus svarīgus savienojumus .

Barot acs
Kanēli lapu var barot acis , jo ir saturs tajā vitamīnu , lai novērstu dažādas slimības un slimības , kas uzbrūk mūsu sajūtu redzesloka.

Lai pārvarētu Anēmija
Anēmija vai anēmija var risināt , izmantojot kanēļa lapu , tas var notikt, jo no katriem 100 gramiem vielas , kas satur 2,7 miligramus kanēlis lapu dzelzs ir noderīga pacientiem ar anēmiju . Bez dzelzs , kalcija satura lapām tik daudz kā 204 miligrami kanēli vai četras reizes lielāks nekā minerālu saturu kāpostu lapām .

satur hlorofila
Hlorofila var izmantot, lai attīrītu ķermeņa audus , pārvarot parazīti, baktērijas, vīrusi un ķermeņa vielmaiņas atkritumu apglabāšanas vietās . Jums jāzina, kasaturs hlorofila lapām katuk vairāk nekā cita veida augiem.

Cinnamon leaf mengangung kolagēnu
Kanēlis lapas satur arī kolagēnu , kas var kalpot , lai pārvadātu tauku , meyehatkan veselīgas smaganas , uzlabo imunitāti , palīdz regulēt holesterīna līmeni asinīs , meyembuhkan brūces un uzlabo smadzeņu darbību .

Papildus ieguvumiem kanēļa lapām , jūs varat arī saņemt priekšrocības Soursop lapas ir arī bagātīgs jūsu veselību ikdienas. Lai veicas!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar