Kamis, 06 Maret 2014

cara memakai jilbab paris atau segi empat

cara memakai jilbab paris atau segi empat Miten pukeutua hijab paris voi tehdä sinulle houkuttelevampi ja muodikas . Yhdessä kehitystä maailman muotivirtaukset , miten pukeutua hijab myös kasvaneet ajan myötä .

Jos ensimmäinen on vähemmän houkuttelevaa käyttää hijab , nyt monet nuoret muslimit , jotka käyttäväthijab , koska se näyttää paljon muodikas ja trendikäs . Toivottavasti tämä ei johdu pelkästään seurata kehitystä , koska periaatteessa jokainen muslimi nainen tarvitaan pukeutuahijab .

Miksi tämä huivi kutsutaanhijab paris ? Ja jos katsommesanoja huntu , pitäisi käyttää Arabia kuulostavia nimiä. On käynyt ilmi , ettänimiverhon paris ei ole historiallinen alkuperä . Pariisi kaupunki on kuuluisa muoti tai muoti trendi . Vaikka hijab onpää huivi pariisi suorakulmion valmistettu puuvillasta , joka on ohut , kevyt ja erittäin mukava käyttää nimeltään voile . Voile onranskan kielen sana, joka on tarkoittaa kankaalla päähine valmistettu 100 % puuvillaa tai puuvilla sekoitus muihin materiaaleihin , kuten polyesteriä tai pellavaa .

Niille ei tottunut ylläänhijab paris on varmasti vaikea tehdä se näyttää enemmän kauniita luomuksia . Mene katsomaanopetusvideota , miten pukeutua hijab paris seuraavat on otettu youtube .

Lisäksi paris huntu , voit myös kokeilla miten pukeutua hijab pashmina , että voit käyttääerilaisia ​​tapahtumia tarpeen mukaan. Joten mitä sinä odotat ? Yrittää heti käyttäähijab paris tapa etsiä muodikas ja trendikäs .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar