Jumat, 21 Maret 2014

how to drink green tea fat burner

how to drink green tea fat burner Lehet, hogy hallott az előnyeit zöld tea, de már valaha megtanulta , hogyan kell inni a zöld tea rendesen? Készítése és felszolgálása a zöld tea kell tenni óvatosan azért, hogy élvezheti az előnyöket és a csemege a zöld tea . A következő elmagyarázza, hogyan lehet, hogy majd tálaljuk a napi fogyasztást.

Brew Zöld Tea
Az első lépés, amit meg kell érteniük , hogyan kell inni a zöld tea a sört a zöld tea jól . Meg kell főzni a zöld tea alaposan , így szolgálni, és inni rendesen. A zöld tea , ami nem történik meg megfelelően lesz keserű íz és nincs íze . Ez teszi a zöld tea ihatatlan . Ez jobb, ha használni laza tealevél helyett filteres tea a jobb minőségű ivóvíz . Először is , meg kell vizet forralni , amíg el nem éri a forráspont . Ezután távolítsa el a tűzről, és hagyjuk , hogy a körülbelül 30-60 másodpercig, mielőtt használja. Ez lehűl egy kicsit. Miután lehűl egy kicsit, akkor öntsük át egy teáskanál laza zöld tea levelek. Hagyja, hogy körülbelül három-öt percig , majd szűrjük a tealevél ki .

Tegye a zöld tea egy Pot
Miután ezt megtette sör a zöld tea , a következő lépés , hogyan kell inni a zöld tea az, hogy ez egy bankot. Mielőtt öntsük a zöld tea egy bankot , akkor öblítsük ki a bankot, először úgy, hogy a tea nem fog lehűl. Akkor mit kell tennie, hogy öntsük egy bankot ? Amikor ömlött a zöld tea egy csésze , nem számít , de több csésze , akkor tényleg meg kell csinálni rendesen . Jobb lesz, ha azt a kétharmadát . Ez azt jelenti, hogy kell önteni a teát egyenletesen a három csésze. Az első öntse általában gyengébb, mint a legutóbbi önteni . Tehát , ahhoz, hogy szétosztása egyenletes , meg kell adnunk minden egyes csésze egyharmada az út . Ezután , menj vissza , majd töltse újra a második harmadában az egyes kupát. Végül , meg kell adnunk minden egyes csésze egészen. Ezzel , akkor képes lesz fenntartani az ízét a zöld tea .

Az utolsó lépés , hogyan kell inni a zöld teát , hogy élvezze a zöld tea, amit tettek. Ne adjunk hozzá tejet , cukor , méz vagy egyéb édesítőszerek , így kap az előnyeit a zöld tea tökéletesen.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar