Kamis, 03 April 2014

benefits of eating coconut milk

benefits of eating coconut milk Које су користи од кокосовог млека ? Кокосово млеко потиче од меса кокоса . Њен мирис подсећа на егзотичним плажама . Кокосово млеко јекремаста , богата течност направљен од меса зрелих кокоса . Одличног је укуса , и додаје укусно кремасту ноту многим јелима . Боја и богат укус млека може се приписати високим садржајем уља .

Кокосово млеко је невероватна , јер хидрира , она може да замени кафу кремасти, и одржава ниво шећера у крви . Кокосово млеко богато витаминима Ц, Е, Б1 , Б3 , Б5 и Б6 , као и гвожђа , селена , гвожђа, калцијума и фосфора магнессиум .
Предности кокосово млеко
Предности кокосово млеко


Кокосово млеко има много користи , од којих највише подижу имуни систем и одбрамбене механизме . Хајде да погледамо неке невероватне предности кокосово млеко испод .

Здравствене предности кокосово млеко

    Доприноси јаке кости . Са 240 мг фосфора по шољи , кокосово млеко помаже повећање густине костију .
    Ублажава симптоме артритиса . Селен темеља у кокосово млеко ублажава болове од артритиса дан смањује упалу придружи .
    Борба инфекцију . Масне киселине лауринска киселине налазе у кокосово млеко , када се унесе у организам претвара антивирусно и антибактеријско једињење се зове монолаурин .
    Антибактеријски , антифунгална и антивирусно
    Борба херпес , грип , па чак и ХИВ
    Велики извор магнезијума
    нижи холестерол
    Помаже у мршављење
    Спречава проћелав

Предности кокосово млеко за кожу

    Ефикасна у лечењу сунца оштећене коже . Нанесите танак слој хладном кокосово млеко на опекотине од сунца области . Масти и уља на том млеку помоћи смањити црвенило и опекотине од сунца вратити влагу на кожи .
    Доприносе глатку кожу и радијан .
    Анти - старење .
    Маке - уп за уклањање .

Предности кокосово млеко за косу

    Храни косу . Нанесите мало свеже домаће кокосово млеко и масажу за три до пет минута . Оставите га за 20 минута и шампон косу као и обично . Ово ће Бост фоликула и стимулише раст косе
    Велики органски балзам за косу .

Како направити кокосово млеко ?

    Суво кокос чипс
    филтрирана вода

Ту су и разне врсте кокосово млеко које можете купити у продавници . Сада када знате како се стиче кокосово млеко . Који су ваши омиљени начини да користите кокосово млеко ?

Tidak ada komentar:

Posting Komentar