Selasa, 29 April 2014

cara aman mengecilkan perut setelah melahirkan

cara aman mengecilkan perut setelah melahirkan Hoe de maag na de bevalling krimpen kan je doen met een beschouwing van enkele van de dingen , een daarvan is een medische aandoening . Natuurlijk na de geboorte van meer dan 80 procent van de vrouwen wilde als voorheen een slank lichaam ideaal krijgen . Dus de grote vraag is hoe je een vorm van lichaamsbeweging die direct na de bevalling te vinden. Kan buik slank idela terug ? Controleer de volledige recensie hieronder .

Na negen maanden van de zwangerschap , natuurlijk vele begon vet zich ophopen in de buik , arm en wang . Zoals geciteerd uit duniafitnes.com , zal de baarmoeder te sluiten en terug te keren naar de oorspronkelijke grootte in ongeveer 6 weken , terwijl de ligamenten van het lichaam zal terugkeren naar de normale lengte en elasticiteit van ongeveer 3-6 maanden. Maar niet met jaringat spier , heeft beweging en nieuwe routines kunnen de sterkte , dichtheid en functionaliteit van deze spieren herstellen .

Wanneer is het juiste moment om training te beginnen ?
Om te kunnen beginnen met het trainen moet u eerst overleggen met uw arts om de gezondheid te waarborgen en te oefenen wat juist is . Laat je niet in een haast om een slanke buik is gevaarlijk voor de gezondheid . Vooral als je een keizersnede uit te voeren . Het allerbelangrijkste na de bevalling is het lichaam genezingsproces. Als de dokter zegt dat het OK dan kan je lichte oefeningen te doen. Zo niet, dan moet u zich richten op het herstel van het lichaam, omdat het afhankelijk is van de fysieke toestand van elk individu.

4 Free Get Ideaal Body Shape na de bevalling
Houd uw dieet
Natuurlijk heb je meer voedingsstoffen nodig na de geboorte . Essentiële voedingsstoffen die nodig zijn door het lichaam om zichzelf te herstellen door regeneratie van cellen en weefsels beschadigd zijn onder andere eiwitten, ijzer en vitamine C. De consumptie van groenten en fruit zijn rijk aan vezels en vermijd gebakken voedsel , vet en calorieën hoog .

Haast je niet naar de sportschool
Elastisch lichaam na de bevalling is een natuurlijk iets als gevolg van een verhoging van de lichaamstemperatuur van circa 15 procent . De meest geschikte stap is het herstel van het lichaam , omdat het lichaam is minimaal herstel kan leiden tot gezondheidsproblemen .

Bepaal een redelijk doel
Haast je niet wilt drastische resultaten , laat staan ​​willen 20kg te verliezen in een maand tijd . Bovendien , om te beseffen dat je op een streng dieet , het is zeer gevaarlijk . Want nu heb je een baby borstvoeding en nutritionele behoeften wordt voldaan . Als je op een streng dieet dan bent u het risico van voedingstekorten en uw baby. Laten we niet een doel overdreven te stellen .

Kies de juiste oefening
Om calorieën te verbranden niet aan bepaalde activiteiten gewoon luieren in bed uit te voeren . Maar dat betekent niet dat die tot inspannende lichaamsbeweging te doen. U kunt dit doen lichte oefeningen , maar nog steeds in staat zijn om uw lichaamsvorm te herstellen als voorheen , zoals rondlopen met het duwen van de baby rond het huis . Wandelen is een activiteit die is eenvoudig en licht, maar kan meer calorieën te verbranden . Naast wandelen kan ook de bloedcirculatie en je lichaam in vorm te houden na de bevalling .

Hoe om gewicht te verliezen vooral buik krimpen de kluis kan comfort en een gezond lichaam te behouden , om fit te blijven . Veel succes cara sehat menurunkan berat badan tanpa olahraga!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar