Minggu, 13 April 2014

side effects of green tea capsules

side effects of green tea capsules Er zijn vele voordelen van groene thee capsules die je kunt hebben als je ze regelmatig consumeren . Groene thee capsules met supplementen als natuurlijke remedies voor verschillende gezondheidsproblemen . De supplementen zeker bevatten groene thee-extract . De groene thee-extract bevat verschillende stoffen zoals antioxidanten , chetachins en polyfenolen . Hoewel , er zijn veel groene thee capsules ook theanine bevatten . Theanine is een aminozuur dat een kalmerend effect heeft .

 Het gebruik van Groene Thee Capsules
Zoals eerder vermeld, zijn er vele voordelen van groene thee capsules moet je als je het regelmatig consumeren . De volgende zijn enkele van de voordelen :

    Afvallen
    het voorkomen van kanker
    de behandeling van kanker
    Het voorkomen van hart-en vaatziekten
    Verlagen van de bloeddruk
    Het voorkomen van tandbederf

Met de hierboven genoemde voordelen , moet je niet aarzelen om het te consumeren elke dag. Zelfs als je het te consumeren elke dag, zult u niet slechte gevolgen hebben . De enige effecten kunnen slapeloosheid . Het is waarschijnlijk dat u moeite hebt om te slapen vanwege de stof in de groene thee zal hebben .

Het verschil tussen groene thee en groene thee Capsules
Groene thee capsules gemaakt van groene thee-extract in de vorm van capsules . Groene thee capsules zijn supplementen die vaak worden verkocht als een middel om u te helpen verhogen antioxidant inname. Als u besluit om groene thee capsules consumeren, het betekent dat je niet hoeft te drinken groene thee meerdere kopjes per dag . Er zijn echter weinig studies blijkt dat groene thee capsules betere effecten te vergelijken groene thee als drank . De weinige studies , echter, kan uw referentie zijn om de consumptie van groene thee capsules overwegen. Er zijn verschillende eenvoudige voordelen van groene thee capsules toch , zoals de volgende .

Het voorkomen van verkoudheid en griep
Een van de beste voordelen van groene thee capsules u ervan weerhoudt om die koude en griep . De koude en griep preventie zijn bewezen door een studie uitgevoerd in 2007 . De studie, uitgevoerd gedurende drie maanden met een groep van gezonde volwassenen . Ze namen een extract van groene thee formule of placebo capsule tweemaal per dag. Het resultaat was degenen die groene thee extract capsules consumeren regelmatig de neiging om beter immuunsysteem hebben . Ze hadden zelden koude en griep symptomen in vergelijking met patiƫnten die placebo verbruikt.

Het onderzoek bewees dat verkoudheid en griep kan worden voorkomen door het consumeren groene thee capsules . Het duurt meer studies om andere voordelen van groene thee capsules bewijzen.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar