Kamis, 24 April 2014

cara mengecilkan paha atas

cara mengecilkan paha atas Kako bi se smanjio bedro može pružiti maksimalne rezultate ako je učinio ozbiljno. Većina ljudi koji ne uspiju su oni koji to ne čine pjegav ili ozbiljno .

Istina nije teško moći dobiti tanja bedra , možete suziti bedro sa svakodnevnim aktivnostima . Na primjer , kada kod kuće , pa čak i dok je na poslu . Znatiželjni baimana učiniti ? Za početak , poslušajte u potpunosti slijedi taj komentar .

 Za većinu žena ,velika bedra jeproblem jer ih čini izgledati deblje . Da bi se to probati neke od savjeta u nastavku može pružiti rješenje za vas .

Obuka žustar
Čineći žustra šetnja za pola sata ili tako svaki dan rutinu može učiniti mišići zategnuta bedra i mali . Brz način je u stanju prevladati i smanjiti vidljivost celulita .

Trening sit ups
Uz brz način , trening sitp se za pet minuta prije odlaska na spavanje može pomoći suziti bedro .

Uz i niz stepenice
Ako radite u uredu postoji nekoliko katova , onda to može bitiznačajna prednost . Zbogvožnje također podigaoljestve ne samo da će pomoći smanjiti ogroman bedrima . Možete biti gore i dolje na ljestvici s brojem od 2 x 8 .

Yoga Vježba
Na taj način joga gimnastika , to možete učiniti na vrh mišića natkoljenice . Predlažemo da se yoga može učiniti gimnastike neposredno djeluju na bedra .

Čučnjevi sa stopalima ili ugao
Da biste to učinili vježbe , trebate alat gluplji vaganje 3-5 kg ​​. Uzmi budaletina s položaja ruke ispred vas je proširen . Otvorene noge širok moguće , onda se na najmanju moguću poziciju do bedara paralelno s podom . Izvođenje pokret koji je nekoliko puta s određenog broja . Na taj način ove vježbe redovito se treniraju unutarnje strane bedara kako bi je široka i uska .

Ležeći nogu lifta do oko 15 cm na podu .
Uz računati 2 x 8 će također pomoći učvrstiti i smanjiti bedra , dok god je to učinjeno redovito .

Promjena načina života
Nezdrav način života , kao što su konzumiranje puno namirnica koje sadrže puno masnoća treba oduzmemo . Perbanyak konzumiraju zeleno povrće i voće bogato vitaminima i vlaknima .

Denga radi neke rutine i savjete na redovnoj osnovi , a zatimmali bedra samosan daleko. Osim toga se smanjila bedra , možete pokušati izgubiti težinu , ako imate još puno masnih naslaga . Zabavite se !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar