Senin, 14 April 2014

benefits of lemon juice detox

benefits of lemon juice detox Hoewel de oorsprong onduidelijk is , zijn citroen verondersteld te komen uit India , China en Birma voordat uiteindelijk komt naar Italiƫ , Europa in de eerste eeuw . Maar het is duidelijk en universeel aanvaarde feit dat citroen heeft een uitstekende natuurlijke gezondheid benefits.Lemon is bekend om zijn anti-oxidanten en anti - cancercharacteristic ; het is gebruikt als behandeling voor vele ziekten en kwalen . De vitamine C is het verstrekken van vele voordelen voor de gezondheid , variƫrend van het helpen het immuunsysteem , helpt de spijsvertering systeem , het verlagen van het risico op kanker, zet de genezing van de wond om het risico op een hartaanval te verminderen .

Het is nog meer verbazingwekkend als je bedenkt andere voordelen van citroen. Citroensap kan worden gebruikt als ontsmettingsmiddel , vlekken verwijderaar , fornuizen schoner en oude wax verwijderen . Het kan zelfs worden gebruikt als insecticide . Het heeft zo veel voordelen ; de citroen is als de aansluiting van alle handel van fruit .

Zelfs met zijn zure smaak , citroen is alkalische voeding . Het is erg belangrijk om het risico van kanker en andere ziekten te verminderen . Het helpt het lichaam pH te stabiliseren rond zeven . Citroenen ook het bloed en een goede verwijdering van gifstoffen te zuiveren . Rauwe citroensap heeft zuur dat de hoeveelheid suiker in genomen door het bloed van alle voedsel dat je eet zal verminderen . Het opruimen van de nieren en het spijsverteringsstelsel is een ander voordeel van citroensap . Ontgiften is ook een van de vele voordelen van het citroensap.

Lemon's schil bevat pectine , die zelf bevat vezels. Daarom routine consumptie van citroensap helpt zwaarlijvige mensen om wat vet te verliezen .

Aangezien het algemeen bekend is , citroensap zit vol vitamine c . Dat kenmerk zorgt ervoor dat de dagelijkse consumptie van rauwe citroensap gemengd in een glas warm water zal uw lichaam helpen om calcium beter te absorberen . Met zijn pro calcium eigenschappen, citroen ook goed voor de sterkte van de botten , de opbouw van de botten van de ongeboren baby en weg te houden osteoporose .

Citroensap is ook een grote fopspeen voor de zenuw . Het bevat kalium , samen met het slijpen van je concentratie en geheugen ook verzacht je zenuwen . Dus als je ooit het gevoel dat niet kunnen slapen omdat je geest is niet in vrede en je zenuwen sloopt , neem een ​​glas citroensap en gewoon relaxen.

Citroensap kan helpen bij het verbeteren van uw immuunsysteem. Met de verbeterde immuunsysteem kunt u het risico op kanker , infectie en een verkoudheid te verminderen . Vers citroensap gemengd met lauw water kan ook helpen verlichten astma Als je dit regelmatig .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar