Sabtu, 19 April 2014

benefits of green tea and hair

benefits of green tea and hair Existují různé výhody zeleného čaje na vlasy, pokud víte, jak využít zeleného čaje . Zelený čaj obsahuje mnoho látek , které jsou prospěšné pro naše tělo , včetně našich vlasů . Můžete mít zdravé vlasy a proti padání vlasů pravidelně konzumovat zelený čaj . Tam bylo mnoho studií, které ukazují, že zelený čaj má velký vliv na vaše vlasy . Výsledky výzkumů byly také zveřejněny , takže více lidí zájem o využití zeleného čaje . Níže jsou uvedeny některé z výhod zeleného čaje na vlasy .

Stimulovat růst vlasů
Jeden z nejpopulárnějších výhody zeleného čaje na vlasy je stimulovat růst vlasů . Zelený čaj obsahuje EGCG ( epigallocatechin galát ) , tj. silný antioxidant , který má různé výhody pro své tělo , včetně vlasů prevence vypadávání vlasů a stimulaci růstu . Studie byla provedena v Japonsku najít důkazy , že EGCG je schopen stimulovat růst vlasů . Výsledkem bylo, vlasové folikuly léčených ECGC ukázalo prodloužení a růst v porovnání s kontrolními kulturami . Tinktura zeleného čaje , který obsahuje 10 procent EGCG se ukázala být účinná při stimulaci růstu vlasů . Zelený čaj tinktura je k dispozici v různých obchodech se zdravou výživou , nebo on-line obchodů .

Uklidnit Lupy a Lupénka
Další výhody zeleného čaje na vlasy můžete dostat je uklidňující lupů a lupénky . Můžete použít šampon , který obsahuje zelený čaj při mytí vlasů . V opačném případě můžete použít zelený čaj opláchněte vlasy poté, co jste umyl vlasy pomocí šampon . Čaj Aplikace zelená vám pomůže snížit pokožky podráždění . Při výběru šampon , který obsahuje zelený čaj , raději si pečlivě zkontrolujte štítek . Podívejte se na jeden šampon , kde se zelený čaj napsané na horní části seznamu složek . Musíte také vybrat ten, který neobsahuje škodlivé chemikálie , jako jsou parabeny nebo natrium-lauryl- sulfát . Tyto látky jsou zodpovědné za podrážděné pokožky hlavy .

Posílit vaše vlasy
Můžete se také těšit na další výhody zeleného čaje na vlasy, jako je posílení vlasů . Zelený čaj obsahuje panthenol , vitamín C a vitamín E. Tyto látky jsou obvykle používané jako přísady do vlasů kondicionér . Panthenol , který jeprovitamin je efektivní při posilování , nebo změkčování vlasy , stejně jako zabránit vlasy z roztřepené konečky . Vitamin E je účinný je obnovení poškozené nebo suché vlasy . Mezitím , vitamin C , je účinné při ochraně vlasů před UV zářením . Proto byste měli vždy vybrat vlasy přípravek obsahující extrakt ze zeleného čaje , nebo EGCG .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar