Senin, 21 April 2014

benefits of pineapple after a workout

benefits of pineapple after a workout Kdo říkal, že to bylnepřítel ananas žena ? I když moc by neměly být konzumovány v průběhu těhotenství a v mladém , tropického ovoce tenhle byl bohatý na výživu a zdravý znáte .

Ananas doplněno vitamin A , vitamin C , vápník , fosfor a draslík . Ananas je také bohaté na vlákninu , takže dobré pro dietu a pomáhají snižovat hladinu cholesterolu v těle .

Existuje několik výhod , které si můžete vybrat při jídle ananas , takto :

Prevence kašel a horečka kvůli chřipce

Vzhledem k tomu, vitamin C je dostatečně vysoká , ananas schopni pomoci v boji proti viru , který způsobuje chřipku . Dokonce i když jste trpí chřipkou , velmi efektivně využít ananas jako přírodní lék . Bromelain v ananasu nápovědy spuštění kašle hlenu tak rychle vyléčit .

posílení kostí

Ananas je také jedním z populárních ovoce pomáhat posilovat kosti . Obsah manganu v ní je nutné , aby se vytvořila hustší strukturu kostí . Můžete si vydělat 73% manganu v ananasu spotřebují za den .

Zdravé dásně

Chcete se dostat pouze zdravé dásně lepší spotřebu ananas . Obsah vitaminu C je šetrné k dásním a poskytuje tu nejlepší léčbu , aby vaše zuby a dásně zůstávají silné .

usnadnit trávení

Bromelain v ananasu ovoce také pomáhá usnadňovat trávení a močení . Bromelain byl vlastněprotein , takže je velmi efektivní a zdravé pro spotřebu .

Nic s ananasem pasty ve své denní menu špatně . Obohacením příjem potravy , pomůžete udržet zdraví a krásu přirozeně .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar